0481 - 371352 (SPOED: TOETS 1)

“Regie en overzicht”

 

 

 

 

 

 

ZORGVERLENING

Wij leveren huisartsenzorg in de volledige breedte en maken ons daarnaast sterk om als uw persoonlijke dokter de regie en het overzicht te behouden in het soms versnipperde zorgsysteem.

U kunt ook bij ons terecht voor kleine chirurgische verrichtingen, therapeutische injecties, het plaatsen van spiraaltjes en voor aanvullend onderzoek zoals o.a. urine controles en hartfilmpjes (ECG).

 

 

 

 

WERKWIJZE

Onze ervaren doktersassistentes staan telefonisch voor u klaar als u een afspraak wilt maken of andere vragen heeft. In bepaalde gevallen kunnen zij u helpen zonder dat de huisarts wordt ingeschakeld, bijvoorbeeld als het gaat om veel voorkomende vragen over medicijnen, verkoudheid en diarree. U kunt bij de assistentes (op afspraak) ook terecht voor: controle van urine bij blaasontstekingen, injecties, uitspuiten van oren, behandeling van wratten, verbinden van wonden, het verwijderen van hechtingen en uitstrijkjes in het kader van bevolkingsonderzoek.

 

In nauwe samenwerking met uw eigen huisarts begeleidt onze praktijkondersteuner patiënten met chronische ziekten, zoals suikerziekte, hart- en vaatziekten en COPD.

 

Onze praktijkondersteuner GGZ ondersteunt patiënten met diverse psychische problemen. Voor onder andere klachten als somberheid, angst, onverwerkte rouw, burn-out kunt u bij hem terecht.