0481 - 371352 (SPOED: TOETS 1)

Wij staan voor u klaar

 

 

 

 

 

ONS TEAM

We streven naar een prettige praktijkbeleving met een toegankelijk karakter waar patiënten zich vertrouwd voelen. Een verzorgde en professionele werkwijze enerzijds, een ‘huiskamergevoel’ anderzijds. We streven daarnaast naar een overzichtelijk en stabiel team. We willen met behulp van feedback en zelfkritiek onszelf continu blijven nascholen en verbeteren.
Lees hieronder meer over ons team.

 

Leer ons kennen

Francijn van Eekelen

Ik vind dat ik het mooiste vak van de wereld heb! Mensen, hun verhaal en hun achtergrond blijven mij elk consult weer boeien. Naast iemand te mogen staan en iets voor hen te kunnen betekenen op kwetsbare momenten in hun leven – ziekte, ouderdom, angsten of verdriet, sterven – is dankbaar werk. En gelukkig met humor als tegenhanger om plezierig te blijven werken.

 

 

Hans Kruijt

Voor mij als dokter is het belangrijk dat de patiënt centraal staat en dat iedere patiënt persoonlijke aandacht en een eigen benadering krijgt. Dit is wat ik juist als huisarts goed kan toepassen in mijn vak. Het geeft mij voldoening om samen met de patiënt tot een passende oplossing te komen voor de lichamelijke en/of niet-lichamelijk klachten. Bovendien kan ik als huisarts een bereikbare en benaderbare dokter zijn voor mijn patiënten en hoop dat iedere patiënt zich welkom voelt bij ons.

Judith Vink

Doorzien en helpen; dat is wat mij drijft als huisarts.
Het persoonlijk contact, werken vanuit een vertrouwensrelatie, een grote diversiteit in patiënten en gezondheidsproblematiek, een lach en een traan, van de wieg tot het graf; dat is wat het huisartsenvak voor mij zo bijzonder maakt. Daarin kan humor niet ontbreken, het maak het leven licht.

 

 

Bob Roelofs

Van mijn keuze om huisarts te worden heb ik nog nooit spijt gehad. Ik vind het fantastisch om zo’n divers beroep te hebben waarbij gedurende de dag bijna alle aspecten van ziekte en gezondheid langs komen. Ik heb er plezier in mensen te helpen met hun klachten en samen te kijken naar de achtergrond hiervan, om zo tot een goede oplossing te komen.

 

 

PRAKTIJKMANAGER

  • Silvie Kuipers

 

PRAKTIJKONDERSTEUNERS

  • Marijke Overkamp
  • Hans Weevers

Marijke en Hans ondersteunen de huisartsen in onze praktijk bij een aantal specifieke zorgtaken.

 

MARIJKE

Marijke is een ervaren verpleegkundige en werkt in onze praktijk met patienten met diabetes, hart en vaatziekten. Zij heeft haar eigen spreekuur waar ze patiënten ontvangt, nauwgezet in kaart brengt en volgens de laatste richtlijnen voorziet van voorlichting, adviezen en zo nodig medicatie. Periodiek bespreekt zij al haar patiënten met de huisarts om zo in teamverband optimale zorg te waarborgen.

 

HANS & DINY

Hans en Diny werken in onze praktijk als Praktijkondersteunende hulpverleners GGZ, en hebben een spreekuur voor mensen met psychische klachten. In tegenstelling tot de huisartsen hebben ze naast specifieke kennis ook meer tijd per patiënt. In een rustige setting voeren ze gesprekken en inventariseren ze welke problematiek er op psychisch vlak speelt. In samenspraak met de huisarts begeleiden ze patiënten door ondersteunende gesprekken met handvatten en adviezen. Mensen met bijvoorbeeld burn-out, stemmings- of angstklachten kunnen erg gebaat zijn bij deze zorg. Mocht er sprake zijn van meer complexe psychische/psychiatrische problemen dan verwijzen Hans en Diny adequaat door naar hulpverlening die beter passend is.

 

 

 

 

 

 

DOKTERSASSISTENTES

  • Jantine
  • Wilma
  • Laura
  • Ryanne

 

Jantine, Wilma, Laura en Ryanne vormen de vertrouwde stem aan de telefoon en het bekende gezicht in de praktijk en zijn daarmee uw eerste aanspreekpunt voor medisch advies, regelzaken en het maken van afspraken. Ze hebben jarenlange ervaring in hun werk als doktersassistente.  U kunt bij de assistentes (op afspraak) ook terecht voor: controle van urine bij blaasontstekingen, injecties, uitspuiten van oren, behandeling van wratten, verbinden van wonden, het verwijderen van hechtingen en uitstrijkjes in het kader van bevolkingsonderzoek.

 

INTERIEURVERZORGSTER

  • Netty

Netty is al jaren een bekend gezicht in de praktijk. Zij zorgt ervoor dat de praktijk altijd keurig schoon en opgeruimd is. Wat moeten we zonder haar.

 

Ons team

Netty

Wilma

Jantine

Marijke

Hans