0481 - 371352 (SPOED: TOETS 1)

Online zaken voor de patiënt

MIJngezondheid.net

MIJNGEZONDHEID.NET

Als patiënt van Huisartsenpraktijk Bij de Dokter kunt u gebruik maken van  patiëntenportaal MijnGezondheid.net (MGN). Een extra service van ons aan u.

 

Op MijnGezondheid.net kunt u heel eenvoudig een afspraak maken, een medische vraag stellen, recepten herhalen en een deel van uw dossier inzien. Uiteraard is deze omgeving goed beveiligd en de informatie die u bekijkt of verzendt alleen door uzelf en onze praktijk in te zien.

 

MGN is niet hetzelfde als het electronisch patientendossier of het landelijk EPD. MGN is gekoppeld aan uw medisch dossier bij uw huisarts en verder aan niets anders. Via deze link vindt u meer informatie over het aanmelden op MijnGezondheid.net. Wij koppelen hierna uw dossier waarna u van de bovengenoemde services gebruik kunt maken. Hiervoor moet uw e-mailadres bij ons bekend zijn.

 

Inloggen:  Het is belangrijk dat uw medische gegevens goed beveiligd zijn. Daarom gebruikt u uw DigiD met sms-functie om in te loggen. Heeft u nog geen DigiD of geen DigiD met sms-functie? Beide kunt u op www.DigiD.nl aanvragen.

 

 

 

THUISARTS.NL

Thuisarts geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts over gezondheid en ziekte.

 

MEDISCHE GEGEVENSUITWISSELING

Onze praktijk is aangesloten op het Landelijk Schakel Punt (LSP). Hiermee kunnen medische gegevens worden gedeeld met andere zorgverleners. Zo kan bijvoorbeeld de huisartsenpost belangrijke medische gegevens en medicatie van u opvragen. Dit helpt om betere en veiligere medische zorg te kunnen verlenen. Alleen met uw toestemming wordt uw medisch dossier hierop aangesloten. Dit kunt u via de assistente regelen, of via de website www.ikgeeftoestemming.nl.

Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de praktijk.