0481 - 371352 (SPOED: TOETS 1)

Zo kunt u ons bereiken

08:00 - 17:00

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00. Spreekuurconsulten en visites zijn op afspraak.

telefonisch bereikbaar

U kunt ons telefonisch bereiken via 0481-371352. U krijgt vervolgens een keuzemenu. Voor spoedgevallen kiest u direct optie 1 en voor collegiaal overleg kiest u optie 5.

r

Donderdagmiddag gesloten

Op donderdagmiddag is de praktijk gesloten. Voor situaties die niet kunnen wachten wordt de praktijk dan waargenomen door dokter Mesritz. U wordt hierover geïnformeerd via het antwoordapparaat.

CONTACT

Laagdrempelige bereikbaarheid vinden wij belangrijk, anderzijds willen we de wachttijd aan de telefoon voor iedereen beperkt houden. We vragen u daarom bij voorkeur te bellen:

  • 8.00 – 10.00 uur voor een afspraak of visite-aanvraag op korte termijn.
  • 10.30 – 17.00 uur voor onderzoeksresultaten of het plannen van minder urgente afspraken of visites.
  • Tussen 10.00 en 10.30 uur en 12.15 en 13.00 uur is de praktijk alleen voor spoedgevallen bereikbaar.

 

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en dit doet zij om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw vragen of klachten. De assistente is, net als de huisarts, verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.
Heeft u meerdere gezondheidsvragen of klachten? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak, zodat we hier rekening mee kunnen houden in onze agenda.

 

Via MijnGezondheid.net kunt u 24/7 zaken regelen zoals het maken van een afspraak, het herhalen van een recept, uitslagen bekijken van aanvullend onderzoek of het indienen van een online ‘e-consult’.
Tot slot staat ons emailadres: info@bijdedokter.nl altijd tot uw beschikking om te corresponderen over andere (niet medisch inhoudelijke) zaken.

 

 

 

 

 

 

 

HUISARTSENPOST

Buiten kantooruren en in het weekend is de huisartsenzorg beschikbaar via de huisartsenpost ‘Onze Huisartsen’. Deze voorziening is er alleen voor urgente medische klachten die niet kunnen wachten tot uw eigen huisartspraktijk weer open is.

Iedere werkdag na 17.00 uur, in de weekenden en feestdagen is de huisartsenpost in Arnhem Zuid geopend.

’s Nachts kunt u terecht bij de huisartsenpost in het Rijnstate ziekenhuis.

Vanaf 21 januari 2019 zal deze post sluiten en kunt u terecht bij de huisartsenpost in het Rijnstate Ziekenhuis.

De huisartsenpost is gevestigd:

Locatie Arnhem Zuid
Meester D.U. Stikkerstraat 122
6842 CW Arnhem

Locatie Rijnstate Ziekenhuis
Wagnerlaan 55, 
6815 AG Arnhem
Ingang spoedeisende hulp

Telefoon: 0900-1598

 

Belangrijk is dat u altijd eerst belt met de huisartsenpost om een afspraak te maken. Meer informatie vindt u op: www.onzehuisartsen.nl